Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@19:53:54 GMT

توقیف ۲ هزار تن ذرت دامی در کرج

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۹۰۲۴۷

سخنگوی سازمان تعزیرات از توقیف ۲ هزار تن ذرت دامی در کرج خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدیاسر رایگانی در نشست خبری امروز خود درباره عملکرد این سازمان در 9 ماهه منتهی به دی‌ماه اظهار کرد: در این مدت حدود 400 هزار پرونده وارد شعب کشوری سازمان تعزیرات شده است که این میزان رشدی 11 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی سازمان تعزیرات با بیان اینکه جرایم مربوط به این میزان پرونده با رشد 26 درصدی به 70 هزار میلیارد ریال رسیده است گفت: 279 هزار و 366 پرونده مربوط به حوزه کالا و خدمات بوده است که متخلفین آنها به پرداخت جرایمی بالغ بر 35 هزار میلیارد ریال محکوم شده‌اند.

وی درباره پرونده‌های حوزه بهداشت و درمان گفت: 34 هزار پرونده در این حوزه تشکیل شده است که 145 میلیارد ریال جریمه نیز برای متخلفان صادر شده است.

رایگانی با اعلام تشکیل 30 پرونده برای شرکت‌های لبنی در 9 ماهه گذشته گفت: از این تعداد، 5 پرونده در شعب تجدیدنظر است که از این 5 مورد، دو شرکت به پرداخت بیش از 410 میلیارد ریال جریمه محکوم شده‌اند که فعلا نمی‌توان اسامی آنها را اعلام کرد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به بازار ملتهب گوشت،‌ مرغ و لبنیات گفت: در جلساتی که ستاد تنظیم بازار برای قیمت‌گذاری تشکیل می‌شود، نمایندگان تمام اصناف مرتبط حضور دارند و قیمت نهایی با اطلاع آنها وضع می‌شود ولی متأسفانه شاهد هستیم بعد از اعلام قیمت‌ها، در سطح بازار بازهم تخلفاتی مانند گران‌فروشی رخ می‌دهد. به عنوان مثال در حوزه لبنیات با وجود اینکه اعلام شد قیمت برخی اقلام باید کاهش پیدا کند، نه‌تنها شاهد کاهش قیمت نبودیم، بلکه بازهم قیمت برخی اقلام لبنی افزایش پیدا کرد. وزیر صنعت و وزیر جهاد کشاورزی تاکنون بارها درباره قیمت مصوب مرغ صحبت کرده‌اند اما در سطح بازار توجهی به این حرف‌ها نمی‌کنند و از اجرا و پذیرش تصمیمات سر باز می‌زنند.

وی با بیان اینکه در روزها و هفته‌های آینده سازمان تعزیرات ورود جدی‌تری به بازار کالاهایی مانند لبنیات، مرغ و گوشت خواهد داشت گفت: در دو ماه گذشته، متأسفانه بحث قاچاق دام افزایش یافته است که در این زمینه 613 پرونده به ارزش 55 میلیارد تومان تشکیل شده است که برای 439 مورد حکم محکومیت صادر شده است.

رایگانی با تأکید بر اینکه نظر ما این است که بارگیری هرگونه دام بدون همراه داشتن اسناد و مدارک مربوطه، قاچاق محسوب می‌شود، گفت: در برخی از استان‌ها حتی گزارش مربوط به قاچاق دام مولد داشته ایم.

سخنگوی سازمان تعزیرات همچنین با اشاره به ماجرای استفاده از ذرت دامی برای مصارف انسانی توسط دو شرکت معروف گفت: با ارجاع گزارش از سوی وزارت بهداشت در این خصوص، دو پرونده در شعب تعزیرات حکومتی استان البرز تشکیل شده است. دو محموله به میزان 2 هزار تن که با ارز 4200 تومانی وارد کشور شده بود توقیف شده است که متأسفانه حدود 700 تن از این ذرت‌ها بدون رعایت کمترین نکات بهداشتی، در فضای باز نگهداری می شدند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۰۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حسین نجف زاده گفت: پرونده قاچاق ۴۴۰ ثوب بلوز زنانه خارجی به ارزش یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال در شعبه اول ویژه مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان خوی رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود:شعبه رسیدگی کننده با بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک معتبرگمرکی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط پوشاک کشف شده متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ارزش ریالی کالا محکوم کرد.

به گفته نجف زاده، همچنین شعبه حکم به پرداخت یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال معادل ارزش ریالی کالا بابت خودروی حمل کالای قاچاق صادر و در مجموع متهم به پرداخت ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

نجف زاده گفت: ماموران انتظامی شهرستان خوی گزارش تخلف را در بازرسی از یک دستگاه خودروی سواری کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به  تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیگر خبرها

  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • محکومیت قاچاقچی سوخت در مهریز
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • وزیر کشور: مسئول رسیدگی به پرونده کشتی پرتغالی توقیف شده قوه قضاییه است
  • دولت توپ کشتی پرتغالی را به زمین اژه‌ای انداخت/ مسئول رسیدگی به این پرونده قوه قضاییه است
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل